Garanti, tagrender

Nyt og enestående: 10 års garanti for tagrender

Vi overbeviser vores kunder hver eneste dag med produkter af høj kvalitet til en rimelig pris. Vores garanti gælder fra købstidspunktet.

10 års garanti på alle Marley-tagrender af kunststof.

Dette er en helt enestående garanti og er baseret på den store erfaring med fremstilling og forarbejdning af kunststoffer i høj kvalitet, som vi har samlet som førende firma når det gælder kunststoftagrender.

Garantibetingelser for tagrendeartikler

Marley Deutschland GmbH yder ti års garanti på kendetegnede tagrendeartikler. Garantiydelserne er underlagt følgende garantibetingelser:

  1. Tagrendeartikler fra Marley Deutschland GmbH bliver fremstillet ved hjælp af moderne produktionsmetoder. Tagrendeproduktionen er underlagt strenge kvalitetskontroller og der anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet. Vi garanterer derfor at tagrenderne er fremstillet af slagfast kunststof af høj kvalitet, har en høj vejr-, UV- og temperaturbestandighed, samt en optimal formstabilitet og pasform. De halvrunde tagrender har en nem og sikker stik-sammen-montering med kontrolleret ekspansionsudligning. Yderligere egenskaber omfattes ikke af garantien.
  2. Selv om det handler om robuste kvalitetsprodukter, kan der med nuværende teknisk viden stadig forekomme farveændringer som følge af bestemte vejrpåvirkninger. Derfor omfattes farveændringer ikke af garantien.
  3. Tagrendegarantien er forudsat faglig korrekt anbringelse og installation, passende behandling, regelmæssig vedligeholdelse og brug i henhold til bestemmelserne, i passende omgivelser. Indholdet af brugs- og monteringsvejledningen skal læses og overholdes til enhver tid. Garantien frafalder hvis produktet ændres på egen hånd.
  4. Garantien omfatter alle mangler, som uden tvivl skyldes en materiale- eller produktionsfejl. I tilfælde af mangler vil Marley Deutschland GmbH efter eget valg enten gratis reparere det pågældende produkt eller levere et nyt. Erstatningsproduktet er begrænset til et lignende produkt eller et produkt i samme prisklasse.
  5. De lovlige garantirettigheder er stadig fuldt gældende. Hvis garantien fra Marley Deutschland GmbH er mere omfattende end de lovlige garantirettigheder, gælder garantien ikke de lovlige garantikrav, specielt ikke angående erstatningskrav, overtagelsen af transportudgifter, arbejdsomkostninger og lignende. 
  6. Garantiperioden er 10 år fra købsdatoen. Garantien ydes kun, hvis det defekte produkt foreligger sammen med en original regning eller kassebon (med købsdato og forhandlerens navn). Fejl og mangler skal øjeblikkeligt meldes til Marley Deutschland GmbH, Adolf-Oesterheld-Strasse 28, 31515 Wunstorf.

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: