Garanti, sanitet

 • Vi overbeviser vores kunder hver eneste dag med produkter af høj kvalitet til en rimelig pris.
  Vores garanti gælder fra købstidspunktet.

  Garantibetingelser for sanitetsartikler

  Marley Deutschland GmbH yder 5 eller 10 års garanti på kendetegnede sanitetsartikler. Garantiydelserne er underlagt følgende garantibetingelser:

  1. Sanitetsartikler fra Marley Deutschland GmbH bliver fremstillet ved hjælp af moderne produktionsmetoder. Produktionen er underlagt strenge kvalitetskontroller og der anvendes udelukkende materialer af høj kvalitet. Vi garanterer derfor at tagrenderne er fremstillet af slagfast kunststof af høj kvalitet, har en lang holdbarhed, høj lysbestandighed og at de anvendte metaldele er korrosionsbestandige eller er behandlede med en korrosionsbestandig overfladebehandling. Yderligere garanteres det at de anvendte elastomer-materialer består af grundmaterialer af høj kvalitet og er bearbejdede med moderne produktionsteknologi, og derfor har en rimelig holdbarhed i forbindelse med drikkevand, i henhold til nuværende teknologisk viden. Yderligere egenskaber omfattes ikke af garantien.
  2. Produkter fra Marley Deutschland GmbH er robuste og pålidelige. Men med nuværende teknisk viden kan bestemte lysforhold, specielt direkte sollys, medføre farveændringer af kunststof- og elastomerdele. Derfor omfatter denne garanti ikke farvebestandighed. Overfladehårdheden af de anvendte kunststoffer svarer til nuværende teknisk viden. Almindelig slitage kan ikke udelukkes, heller ikke ved brug af rengøringsmidler uden skurepulver. Derfor omfatter denne garanti heller ikke forandringer af produktets overflade. Det anbefales ikke at anvende skurepulver, hårde svampe eller lignende. Kalkholdigt, aggressivt vand og vand som ikke er tilstrækkeligt kemisk renset (gråt vand, regnvand) kan medføre forkalkning, tilstopning eller på anden måde nedsætte funktionen og gennemstrømningen af vand i bevægelige komponenter - og specielt i de bevægelige tætningsdele. Derfor dækker garantien ikke sådanne skader.
  3. Garantien for sanitetsartikler fra Marley Deutschland GmbH forudsætter faglig korrekt installation, behandling og regelmæssig rengøring, specielt af de bevægelige komponenter som befinder sig under vand. Den forudsætter ligeledes brug i henhold til bestemmelserne i passende og (specielt vigtigt) i frostfri omgivelser. Indholdet af brugs- og monteringsvejledningen skal læses og overholdes til enhver tid. Garantien frafalder, hvis produktet ændres eller ikke installeres korrekt.
  4. Garantien omfatter alle mangler, som uden tvivl skyldes en materiale- eller produktionsfejl. I tilfælde af mangler vil Marley Deutschland GmbH efter eget valg enten gratis reparere det pågældende produkt eller levere et nyt. Erstatningsproduktet er begrænset til et lignende produkt eller et produkt i samme prisklasse.
  5. De lovbeskyttede garantibestemmelser er stadig fuldt gældende. Hvis garantien fra Marley Deutschland GmbH er mere omfattende end de lovbeskyttede garantirettigheder, gælder garantien ikke de lovbeskyttede garantikrav, specielt ikke angående erstatningskrav, overtagelsen af transportudgifter, arbejdsomkostninger og lignende.
  6. Garantiperioden er 5 eller 10 år fra købsdatoen. Garantien ydes kun, hvis det defekte produkt foreligger sammen med en original regning eller kassebon (med købsdato og forhandlerens navn). Fejl og mangler skal øjeblikkeligt meldes til Marley Deutschland GmbH, Adolf-Oesterheld-Straße 28, 31515 Wunstorf. 06/2005

  Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

  Marley Deutschland

  Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: