Raffinesse, til dem som vil spare plads: Foldedøren foran arbejdspladsen.

Økonomisk og elegant: Arbejdspladsen i det fleksible reolskab.

Moderne nytænkning: Den pladssparende foldedør foran en hjemmelavet arbejdsplads. Skrivebordet er indbygget i en åben reol. Foldedøren NewGeneration er monteret foran reolen, og fungerer som dør til reolskabet. Når der skal arbejdes, kommer man nemt ind til computerarbejdspladsen ved at åbne NewGeneration-døren med håndtaget. For mere benplads, kan du skubbe rullevognen med computeren ud af reolområdet.

Når du er færdig med dit arbejde, skubbes computeren tilbage på plads og arbejdspladsen lukkes hurtigt og nemt – og det hele forsvinder ind i "skabet". På den måde føles det altid som at sidde i en opryddet stue eller et hyggeligt soveværelse - også i tilfælde af uventet besøg.

NewGeneration-foldedøren er specielt velegnet: Den kan både monteres en- og tofløjet. Og det moderne, designer-look fås i tre dekorationer og med tre forskellige akrylglasindsatser. Standardfoldedøre og udvidelseslameller fås hos Marley-salgssteder og i dit byggemarked. God fornøjelse med at gøre det selv!

En standardfoldedørspakke kan afdække en fri højde på op til 205 cm og 86 cm i bredden ved en enfløjet dør (400 cm ved en tofløjet dør).

Der er mere endnu: Har du brug for en dør med helt specielle mål? Så anbefaler vi en skræddersyet foldedør, som udarbejdes specielt efter dine mål. Disse afdækker en fri højde på op til 260 cm og 260 cm i bredden ved en enfløjet dør (520 cm ved en tofløjet dør).


Fordele Marley foldedøre

  • Slagfast kunststof af høj kvalitet
  • Optimal formstabilitet og pasform
  • Reservedel-service
  • 10 års garanti
  • Topkvalitet - Made by Marley

Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: