Tagrender

Hellere uden grat...

Er du ved at montere en regnvandssamler eller en Rainboy? Så anbefaler vi at slibe: Nedløbsrørets fulde kapacitet opnås nemlig kun, hvis graten inden i nedløbsrøret fjernes. Graten, som opstår under tilsavningen, kan fjernes med fint sandpapir. Det går lynhurtig, og betyder et par liter mere hver gang det regner. Ikke så dårligt hvad?

Har du et problematisk tag? Løsningen er: Marley-specialhjørner.

På karnapper, kvister, ottekantede lysthuse eller ved andre arkitektoniske særpræg, skal tagrenden tit trækkes om nogle problematiske hjørner. Marley tilpasser sig helt til dine behov. Marley fremstiller skræddersyede specialhjørner efter mål – billigt og i den sædvanlige Marley-kvalitet.

Alle Marley inder- og yderhjørner kan leveres med forskellige vinkler (> 90°). Her tager vi også højde for taghældningernes forskellige vinkler.

Med Marley-tagrender falder du ikke af i svinget

Det justerbare rendejern: Monteres i en fart og er yderst holdbart

Et skridt foran: Intelligente og holdbare holdere til Marley-tagrender fås til alle slags behov. F.eks. de justerbare rendeholdere og rendejern: Så tagrendens hældning også kan indstilles på et senere tidspunkt!

Det gør monteringen til en leg – også for begyndere.

Note og knast holder tagrenden fast!

Med Marleys knast-not-system kan du være sikker på at din tagrende ikke får buler eller falder fra hinanden. Materialet udvider sig som følge af temperatursvingninger, men det er ikke noget problem – forbindelsesskålen og tagrenden forskubber sig og holdes dog sammen af knasten og noten. Derudover sker der ingenting.

Med Marley-tagrender er mekanikken en alliered og monteringen bliver en fornøjelse.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: