Profil

Vores slogan hedder program

Gør det med Marley – med dette motto henvender vi os til alle hobbymænd og gør-det-selv-mænd. Vi har i mere end 60 år stået for overbevisende produkter til nybyggeri og renovering. Kvalitet, funktionalitet og design har gjort mærket Marley til synonym for højkvalitative produkter, der opfylder de aktuelle behov. Løbende kvalitetskontroller og certificering i henhold til ISO 9001 sikrer vedvarende kvaliteten af arbejdsforløbene og produkterne.

Med et certificeret miljømanagementsystem iht. ISO 14001, så skaber vi grundlaget for en kontinuerlig og påviselig forbedringsproces i vores miljømanagement. Vi reducerer emissioner, affald og spildevand, skåner naturlige ressourcer og fremmer miljøbevidst adfærd hos vores medarbejdere.

Certificeringen iht. ISO 50001 forpligter os til at opbygge systemer og processer, som er nødvendige til en energimæssig ydelse - energiefficient, energiindsats og energiforbrug.

Som en fremtidsorienteret virksomhed lægger vi selvfølgelig stor vægt på vores medarbejderes ve og vel. Den succesfulde certificering i henhold til BS OHSAS 18001 (Occupational Health and Safety Assessment Series) viser, at vi overholder standarderne for arbejdssikkerhed, erhvervsmæssig sundhedssikring og ulykkesundgåelse og dermed opfylder vores omsorgspligt og forbilledfunktion.

Ud over vores systemcertificeringer lægger vi også stor vægt på vores produkters godkendelse og på at vores leverandørers systemcertificeringer er opdaterede.

Vores mål: Glade kunder

Vores kunders tilfredshed står i centrum i vores firmafilosofi. Derfor er vores sortimenter tilpasset optimalt til behovet hos hobbymænd og skaber løsninger for en lang række projekter inden for nybyggeri og renovering. Vi er åbne over for nye idéer og trends og supplerer og optimerer uafbrudt vores produktudbud med nye, innovative produkter. Med vores enestående servicetilbud garanterer vi masser af glade stunder og succes under hobbyarbejdet.

Vejen til målet: Pålidelig kvalitet

Vores produkter overbeviser ved deres høje kvalitet: Værdifulde materialer, omhyggelig forarbejdning og moderne design. De opfylder de forskellige nationale krav og forskrifter og kan købes i alle store byggemarkeder. Marley har produktionssteder i Tyskland og Ungarn og hører til den globalt agerende ALIAXIS-koncern.

Sådan bliver hobbyarbejde sjovt! Det er det, vores kunder ønsker sig – og det vi arbejder for.


Sie möchten diese Information mit anderen teilen?

Marley Deutschland

Ich möchte diese Informationen über einen Social Network- oder einen Bookmark-Dienst teilen: